Cabecera Partners C mas C

Проектни партнери

Logo Fundacion Mediterraneo

Fundación Mediterráneo невладина организација, лоцирана во регионот на Валенсиа и Мурсиа (Шпанија), добро позната по нејзините социјални и културни активности. Fundación Mediterráneo промовира културно наследство и развој и поддршка за креативност и иновација и поседува големо искуство од учества во креативни и социо-културни проекти со директен пристап за возрасни ученици на кои им треба обука и поддршка во Мурсиа и Аликанте.

Лице за контакт:
José María Pallarés Sans
jmpallares@fundacionmediterraneo.es

локација

Alicante (Spain)

Materahub компилатор на луѓе и бизниси, „простор“ каде тие ќе се среќаваат, охрабрувајќи го создавањето на нови работни места и промоција на одржлив развој низ процес на тренирање, обука и бизнис развој. Materahub специјализира во креативните и културните полиња и поседува огромно искуство во развој на проекти.

Logo Materahub

локација

Matera (Italy)

Лице за контакт:
Germana Girelli
germanagirelli@materahub.com

Logo Materahub

Лице за контакт:
Germana Girelli
germanagirelli@materahub.com

Materahub компилатор на луѓе и бизниси, „простор“ каде тие ќе се среќаваат, охрабрувајќи го создавањето на нови работни места и промоција на одржлив развој низ процес на тренирање, обука и бизнис развој. Materahub специјализира во креативните и културните полиња и поседува огромно искуство во развој на проекти.

локација

Matera (Italy)

Logo Bennohaus

Граѓанскиот центар Bennohaus, Arbeitskreis Ostviertel Association (AKO) социо-културен, културен, едукативен, медија-педагошки, мултидисциплинарен и меѓу-генерациски, отворен простор за средба и обласен центар на заедницата. Центарот е дом за учење медиумска писменост и квалификација на граѓаните со вештини од секаков вид. Со неговите понуди ги привлекува граѓаните од сите возрасти, вери и општествени категории, особено деца, млади, стари лица и мигранти, и меѓу другото се концентрира на работа со медиуми и едукација.

Лице за контакт:
Arndt Selders
as@bennohaus.de

локација

Münster (Germany)

Центарот за управување со знаење (CKM) е центар за истражување и едукација (think and do-thank) основан во 2008 година. CKM работи во областите на претприемаштвото, технологијата и едукација, и има специјалност и искуство во областа на дигитални алатки кои се применуваат при обука за користење на нова технологија.

Logo CKM

локација

Skopje (Republic of North Macedonia)

Лице за контакт:
Frosina Gjurevska
fgjurevska@gmail.com

Logo CKM

Лице за контакт:
Marija Zelenkovska
marijazelenkovska@gmail.com

Центарот за управување со знаење (CKM) е центар за истражување и едукација (think and do-thank) основан во 2008 година. CKM работи во областите на претприемаштвото, технологијата и едукација, и има специјалност и искуство во областа на дигитални алатки кои се применуваат при обука за користење на нова технологија.

локација

Skopje (Republic of North Macedonia)

Logo Cai

Conversas Associação Internacional (CAI) е организација основана во 2013 и цели кон општествена интервенција, соработка и едукација за човеков и социјален развој во областите на превенција, третман, социјална инклузија на општествени прашања, истражување, публикаци, и настани за обука и културни настани.

Лице за контакт:
Helder Luiz Santos
cai@cai.org.pt

локација

Lisboa (Portugal)

Fundación Mediterráneo Materahub Bennohaus Knowledge Center Conversas Associação Internacional Image Map
Logo Erasmus

This project has been funded with support from the European Commission. This website reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.

This site is registered on wpml.org as a development site.